Haddie's Haven Disclaimer

Unless otherwise stated, book links are in participation of an affiliate program. This does not increase the cost of the item(s) shared on this blog, nor does it take away profit from the author(s). | Additionally, I participate in many blog tours and on occasion will receive a complimentary copy of the participating book from publishers, authors, and/or tour coordinators. | ARC (Advance Reading Copy) posts are marked within my reviews.

Friday, April 6, 2018

A NOTE FROM HADDIE'S HAVEN | PLEASE READ


HELLO EVERYONE! 
JUST A QUICK NOTE-SLASH-ANNOUNCEMENT HERE.

I'M BEHIND ON READING A FEW BOOKS RIGHT NOW. AND I MEAN FOR THE BOOKS THAT I HAVE THAT ARE NOT PART OF BLOG TOURS. 
EVERY TIME I SIT DOWN TO READ SOMETHING THAT IS NOT IN A BLOG TOUR, I REMEMBER THAT I HAVE A TOUR STOP COMING UP AND JUMP INTO THE BOOK I NEED TO HAVE FINISHED. 
I WANT TO KEEP MY WORD TO EVERY ONE WHOM HA REQUESTED A REVIEW FROM ME. IT WILL GET REVIEWED. MY LITTLE CALENDAR/PLANNER HAS BEEN WORKING, BUT SOME OF THE DATES KEEP ENDING UP OVERLAPPING ANOTHER. NOT INTENTIONALLY, BUT THEY DO. 
I'VE BEEN TRYING TO SPREAD EVERYTHING OUT SO THAT I DON'T HAVE FIFTEEN BOOKS ON A SINGLE DATE. 15 IS A BIT OF AN EXAGGERATION. IT'S MORE LIKE 3-6 BOOKS ON A SINGLE DATE. WHEN THIS HAPPENS, IT OVERWHELMS ME AND MY SEMI-CONTAINABLE STRESS LEVELS SKY-ROCKET AND IT BUGS MY MOTHER WHEN I'M WITH AN ATTITUDE.

I ACTUALLY DID MISS A COUPLE ACTUAL TOURS. SO I APOLOGIZE FOR THAT AS WELL.

ALL THIS BEING SAID, JUST BEAR WITH ME. YOUR REVIEWS ARE COMING. I KNOW HOW MUCH THEY MEAN TO AUTHORS. AND KEEPING MY WORD IS IMPORTANT TO ME AS A BOOK BLOGGER. I DON'T WANT ANYONE TO THINK MY BLOG SHOULDN'T BE CONSIDERED IN THE FUTURE. THANK YOU FOR TAKING THE TIME TO READ THIS.

1 comment: